Topics: No Babies in Japan, The Documentary - BBC World Service

Sorry, this app isn't available any more. You can still listen to BBC iPlayer Radio via your browser by visiting bbc.co.uk/radio. Find out more here



Serial Killer Allan Legere is a Canadian serial killer and arsonist, also known as the Monster of the Miramichi, in reference to a reign of terror he inflicted upon residents of the Miramichi River valley of New Brunswick in 1989 Must See !! Subscribe !!

And obviously in Russia and ex-USSR. There is a very good BBC documentary from some years back of a Chechen bride kidnapping.

Сноудену предлагали сразу покинуть аэропорт в обмен на согласие сотрудничать с ФСБ, но он отказался, утверждает в фильме журналист из WikiLeaks Сара Харрисон, которая сопровождала Сноудена на пути в Гонконг и была с ним в транзитной зоне Шереметьева.

Создатель WikiLeaks Джулиан Ассанж, участвовавший в обсуждении фильма в Москве по видеосвязи из посольства Эквадора в Британии, заявил, что Россия не давила на Сноудена, а обратилась к нему "очень формальным образом". Ассанж также заявил, что ФСБ, скорее всего, пошла бы на те же меры, что и Агентство национальной безопасности США, если бы разоблачитель появился в ее рядах.

Российский президент рассказал об этом в документальном фильме Андрея Кондрашова "Крым. Путь на родину", показанном в воскресенье телеканалом "Россия 1". Фильм приурочен к первой годовщине российской аннексии Крыма.

"Мы готовы были это сделать [привести в боевую готовность ядерные силы]. Я же разговаривал с [западными] коллегами и говорил им, что это [Крым] наша историческая территория, там проживают русские люди, они оказались в опасности, мы не можем их бросить", - цитирует Путина сайт ВГТРК.

As his approval rating reaches new lows, Donald Trump boasts about good polls, dismisses bad ones and makes easily refutable claims about the size of his base.

Tonight Julia Baird is joined by the CEO of NSW Council of Social Service Tracy Howe, former Kevin Rudd advisor and now Director of AlphaBeta Advisors Andrew Charlton & foreign editor at The Australian Greg Sheridan. #TheDrum

After watching documentary on BBC, shocking behaviour. SACK THIS EMPLOYEE/CONTRACTOR. Zero Tolerance.

What a guy! Looking forward to the inevitable BBC Four documentary this Friday or next